Çevre Bakanı Murat Kurum, Balıkesir’de Hizmetleri İnceledi

Çevre Bakanı Murat Kurum, Balıkesir’de Hizmetleri İnceledi

Türkiye’nin güçlü ve çağdaş bir ülke olması için çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir’de gerçekleştirdiği incelemelerle Balıkesir’e verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Balıkesir Valisi ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelen Bakan Kurum, çevre ve şehircilik konularındaki projeleri yerinde inceleyerek, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Balıkesir’in geleceği için önemli olan bu çalışmaların tamamlanması için gereken desteği sağlayacaklarını belirten Bakan Kurum, “Balıkesir’imizin her zaman yanındayız ve bu güzel şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bakan Kurum ayrıca, iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmak ve çevreye duyarlı bir toplumun oluşması için çalışmalar yapacaklarını da vurgulayarak, “Sürdürülebilir bir çevre için hep birlikte çaba göstermeliyiz” şeklinde konuştu.

Balıkesir halkı da Bakan Kurum’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, şehire yapılan yatırımların devamını beklediklerini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Sponsorlu Bağlantılar
reklam