Balıkesir’in Penceresi
reklam
Adıgüzel, Chp Bandırma İlçe Başkanı Adaylığını Açıklarken Partinin Stratejilerini Eleştirdi
Sosyal Medyada Paylaş
10 Temmuz 2023
muzaffer karakoyun

Adıgüzel, Chp Bandırma İlçe Başkanı Adaylığını Açıklarken Partinin Stratejilerini Eleştirdi

Bandırma İlçe seçimlerine kısa bir süre kala Mimar Cemal Adıgüzel, Chp Bandırma İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Chp İlçe Başkanı adaylığını açıkladı. Adıgüzel, yaptığı açıklamalarda partinin stratejilerini sert bir dille eleştirerek, halkı inandıramadıklarını ve güven veremediklerini belirtti.

 

Millet ittifakının kurulduğunu ve 6’lı masa oluşturulduğunu dile getiren Adıgüzel, listelerden 38 milletvekilini ittifak üyesi diğer partilere verdiklerini ancak stratejilerin yanlış çıktığını ifade etti. İttifaklarının, kadrolarının ve söylemlerinin yetersiz kaldığını vurgulayan Adıgüzel, manipülasyonlar, yurtdışı oyları, mülteci oyları gibi etkenlerin de seçimin kaybedilmesinde büyük rol oynadığını söyledi.

Adıgüzel, parti içinde sağcılaşmanın yaşandığını, parlamentoya başka siyasi görüşteki insanları taşıdıklarını ancak kendi partililere, kadrolara ve üyelere sahip çıkamadıklarını ifade etti. Parti içi demokrasinin göz ardı edildiğini dile getiren Adıgüzel, eleştiri ve özeleştiri yapmanın önemine vurgu yaptı.

Bandırma’da genişletilmiş bir değerlendirme toplantısının bile yapılamadığını belirten Adıgüzel, üyelerin taleplerini dinlemediklerini ve onlara söz hakkı bile vermediklerini itiraf etti. Yapılan hataların muhasebesinin yapılması gerektiğini söyleyen Adıgüzel, yönetim anlayışının değişmesi gerektiğini vurgulayarak tepeden inme yönetim anlayışına karşı çıktığını belirtti.

 

 

 

 

 

 

Balıkesir'in Penceresi Tüm Hakları Saklıdır © 2020