Elnara MAMMADOVA KIZMAZ BULUNAMADI!

Elnara MAMMADOVA KIZMAZ BULUNAMADI!

Elnara MAMMADOVA KIZMAZ BULUNAMADI!

Her tür teknik imkan ve yöntem kullanılarak yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz ve emareye ulaşılamadı.

Kepsut İlçesine bağlı, Serçeören Mahallesinde ikamet eden ve 22.11.2022 tarihinde kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine aynı tarihten itibaren arama faaliyeti yürütülen Elnara MAMMADOVA KIZMAZ hakkında son günlerde bazı basın kuruluşlarının yayınlarında yer verilen haberler ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

03.08.2006 tarihinde Serçeören Mahallesinde ikamet eden Ahmet KIZMAZ ile evlenen ve hayatını burada sürdüren Azerbaycan uyruklu Elnara MAMMADOVA KIZMAZ’ın 31.08.2022 tarihinde cinsel saldırıya maruz kaldığının öğrenilmesi üzerine konu Jandarma tarafından adli mercilere intikal ettirilmiş, yapılan işlem sonucunda 1 şüpheli şahıs tutuklanmış, 2 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

22.11.2022 tarihinde ise Elnara MAMMADOVA KIZMAZ’ın kayıp olduğu ihbarının alınması üzerine Jandarma ekiplerimiz tarafından ivedi olarak gerekli araştırma yapılarak şahsın en son görüldüğü bölge tespit edilmiş ve geniş bir alanda arama faaliyetlerine başlanmıştır. Arama çalışmaları, Kepsut İlçemize bağlı Serçeören ve Örenli Mahallelerinde ihbarın alındığı tarihten itibaren kesintisiz olarak ayrıntılı şekilde sürdürülmektedir. Jandarma Devriye Ekipleri, JASAT, İstihbarat Unsurları, Jandarma Asayiş Komando Timleri, AFAD, Jandarma Arama ve Kurtarma İz Takip Köpek Timi tarafından yürütülen çalışmalar titizlikle ve koordinasyon içinde gerçekleştirilmektedir. Her tür teknik imkan ve yöntem kullanılarak yapılan arama çalışmalarında şu ana kadar herhangi bir iz ve emareye ulaşılamadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Sponsorlu Bağlantılar
reklam