ŞAMPİYON BELLİ OLDU

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

ŞAMPİYON PARK BAHÇELER, EN CENTİLMEN TAKIM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Bandırma Belediyesinin 11. sini düzenlediği Yaşasın Cumhuriyet = Bandırma Belediyesi birimleri arası futbol turnuvası dün sona ererken, şampiyon Park ve Bahçeler Müdürlüğü, en centilmen takım ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü oldu.
Bandırma Belediyesinin  düzenlediği Yaşasın Cumhuriyet futbol turnuvası, Bandırma Belediyesi Birimler Arası 11. Futbol Turnuvası yüksek tempolu maçların ve heyecan dolu finalin ardından bugün sona erdi. Destek Hizmetleri, Kapalı Pazar Yeri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler, Güvenlik, Zabıta, Basın Yayın, Makine İkmal Müdürlükleri ve alt birimler olmak üzere toplam dokuz takımın katıldığı turnuvada, Cumhuriyetimizin 99. yılında 99 sporcu mücadele etti.
Bugün oynanan 3.’lük maçında; Destek Hizmetleri Müdürlüğünü 7-4’lük galibiyetle yenen Makine İkmal Müdürlüğü turnuva 3.’sü oldu. Final maçında 7-3’lük galibiyetle Fen İşleri Müdürlüğünü yenen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, geçen yıl olduğu gibi bu yılın da şampiyonu oldu.
Kupa ve ödül töreni öncesi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada: “Bu yıl 11. kez düzenlediğimiz Yaşasın Cumhuriyet – Birimler Arası Futbol Turnuvası, her geçen yıl çok daha heyecanlı maçlara, üst düzey rekabete ve bununla birlikte centilmenlik ve dostluğa sahne oluyor. Başta Balıkesir Hakem Kurulu Marmara Sorumlusu Şükrü Aşan olmak üzere, turnuvanın Bandırmalı hakem kadrosuna, birimleri adına sahada büyük mücadele veren Bandırma Belediyesi çalışanlarımıza, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan tüm mesai arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum.
Yaşasın Cumhuriyet – Bandırma Belediyesi Birimler Arası 11. Futbol Turnuvasının, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonu olan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzü yürekten kutluyorum” dedi.
Turnuvada En Centilmen Takım ödülünü ve kupasını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kazandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Sponsorlu Bağlantılar
reklam