GÜNDEMKadir Topbaş ve ailesi koronavirüse yakalandı! Kadir Topbaş’ın aile yakınlarındna edinilen bilgiye göre, Kadir Topbaş’ın ve ailesinin tamamının koronavirüse yakalandığı kesinleşti. Topbaş ailesinin tedavisine ve karantina süreçlerine başlanırken, sağlık durumlarına dair bir bilgi paylaşılmadı.  Ekleme Tarihi: 3 saat önce – 26 Kasım 2020kadir topbaş korona 1 SHARETWEET İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş son AKP’li belediye başkanı Kadir Topbaş ve ailesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

GÜNDEMKadir Topbaş ve ailesi koronavirüse yakalandı! Kadir Topbaş’ın aile yakınlarındna edinilen bilgiye göre, Kadir Topbaş’ın ve ailesinin tamamının koronavirüse yakalandığı kesinleşti. Topbaş ailesinin tedavisine ve karantina süreçlerine başlanırken, sağlık durumlarına dair bir bilgi paylaşılmadı. Ekleme Tarihi: 3 saat önce – 26 Kasım 2020kadir topbaş korona 1 SHARETWEET İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş son AKP’li belediye başkanı Kadir Topbaş ve ailesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Kadir Topbaş’ın aile yakınlarındna edinilen bilgiye göre, Kadir Topbaş’ın ve ailesinin tamamının koronavirüse yakalandığı kesinleşti. Topbaş ailesinin tedavisine ve karantina süreçlerine başlanırken, sağlık durumlarına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Kadir Topbaş ve ailesinin koronavirüs testleri pozitif çıkmasının ardından ailenin tüm üyeleri Amerikan Hastanesi’nde tedavi ve karantinaya alındı.

Kadir Topbaş’ın durumu hastalığının kesinleşmesinin ilk safhasında kötü seyrederken hastaneye yatırıldıktan sonra bir nebze toparladığı ifade edildi.

Kadir Topbaş’ın kendisinden ya da ailesinden durumu doğrulayan herhangi bir açıklama ya da paylaşım yapılmazken, Topbaş’ın sosyal medya hesabından en son 2 gün önce Öğretmenler Günü kutlaması için atılan bir ileti duruyor.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Sponsorlu Bağlantılar
reklam