Sındırgı,Bilim Merkezi’ni Hizmete Açıyor!

Sındırgı,Bilim Merkezi’ni Hizmete Açıyor!

 

Sındırgı’lı Gençlerin Bilim ve Teknoloji Yolculuğu Başlıyor!

Sındırgı Belediyesi ve Zenit Madencilik işbirliğiyle gerçekleştirilen önemli bir proje sonuçlandı ve Sındırgı’ya heyecan verici bir eğitim ve araştırma merkezi kazandırıldı. Bilim Merkezi, çocukların ve gençlerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri bir platform olarak hizmete açılıyor.

Robotik Kodlama Atölyesi, Teknoloji Tasarım Atölyesi ve Bilim Atölyesi gibi farklı alanlarda düzenlenecek çalışmalarla, ziyaretçilere kapsamlı eğitimler sunulacak. Bilim Merkezi’nin hedefi, öğrencilere ve topluma bilim ve teknoloji alanlarında farkındalık yaratmak ve ilham vermek.

Açılışa katılacak olan başarılı bilim insanları ve sektör profesyonelleri, deneyimlerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. Düzenli olarak gerçekleştirilecek seminerler, konferanslar ve bilim şenlikleriyle öğrenciler, bilimin büyüleyici dünyasını keşfederken aynı zamanda pratik becerilerini de geliştirebilecekler.

Sındırgı Belediye Başkanı, Ekrem Yavaş Bilim Merkezi’nin açılışıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu projeyle gençlerimizi bilim ve teknolojiyle buluşturarak onları geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bilim Merkezi, bölgedeki eğitim ve araştırma olanaklarını önemli ölçüde artıracak ve gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkaracak” dedi.

Sındırgı Belediyesi ve Zenit Madencilik işbirliğiyle hayata geçirilen bu Bilim Merkezi, geleceğin bilim insanlarına ve teknoloji liderlerine ilham olacak.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Sponsorlu Bağlantılar
reklam